docker piva logo

DOCKER BREWERY

Naša Priča

Grad. Grad je uvek budan, grad uvek raste, grad je uvek nov, grad je iznova drugačiji. Zato je Beograd grad. Jer te uzbudi. Jer te iznenadi. Jer ga otkrivaš. Čak iako živiš u njemu.

A Beograd tako velikim čine njegove reke. Kada pomisliš na opuštanje, na provod, na beg, osetiš miris naših voda. Na spoj kao linijom savske plave i dunavske sive. Na zvuk zvona bicikla preklopljenog krikom rečnog galeba. Na rađanje sunca ispod Pančevca ili zalazak preko Gardoša. Osetiš da si se spustio, ili podigao – kako se uzme.

Hej, a da li smo razmišljali da Beograd ima luku? Da li smo pomislili da Beograd može da bude šta god poželi, pa i Hamburg ili Liverpul ili Bruklin. Da, može, jer mu se može. I jer ima dokove. I to ne bilo kakve dokove, već – dokove Dorćola!

Dakle, baš tu, toliko blizu da možeš da strčiš s Trga niz Francusku za 10 minuta, Beograd dobija novo autentično mesto koje će postati žila kucavice njegove energije. I baš tu, u seni kranova i dizalica, pokraj starih kontejnera i pokidanih ograda, uz dašak reke sa suptilnim mirisom mazuta, rađa se mesto koje će spojiti estetiku velike luke velikog grada sa našom urbanom potrebom. Mesto koje će biti Lepo, lepo na pravi način. Lepo za naše ljude, lepo za naše žene, za našu decu, za naše goste, lepo za sve nas.

Docker nije samo pub. Docker nije ni samo pivara. Docker je istinska težnja pravog pivopije i hedoniste da spoji potrebu za ispijanjem najsvežijeg piva na mestu gde ono nastaje sa ukusima autentično pripremljene hrane. Docker je pivska Luka koja će na svojih 36 slavina otvorenih ruku dočekati i najbolje domaće i regionalne pivare i svoj šank pretvoriti u sveti gral svakog pivopije.